Övriga bygg- och fastighetstjänster

Vi hjälper våra kunder med diverse bygg- och fastighetstjänster!

Vi hjälper våra kunder med diverse bygg- och fastighetstjänster

Bygg- och fastighetstjänster innefattar en rad olika områden som till exempel elinstallationer, relining, ventilation och byggnadsarbeten. Nedan följer en kort beskrivning av varje område.

Denna sida har följande innehåll:

(Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till de kapitel som du är intresserad av.)

Elinstallationer

Detta inkluderar installation, reparation och underhåll av elsystem och elutrustning i byggnader. Eltekniker arbetar med allt från installation av elledningar och uttag till belysningssystem och elapparater.

Relining

Relining är en metod för att reparera och renovera avloppsrör och ledningar utan att behöva gräva upp dem. Genom att använda en flexibel slang eller liner belägger man de befintliga rören med ett nytt material, vilket förbättrar deras funktion och livslängd.

Ventilation

Ventilationssystem ansvarar för att tillföra frisk luft och avlägsna förorenad luft från byggnader. Det inkluderar installation och underhåll av ventilationskanaler, fläktar, filter och styrningssystem för att säkerställa god inomhusluftkvalitet.

Byggnadsarbeten

Byggnadsarbeten omfattar olika konstruktions- och renoveringsprojekt i byggnader och anläggningar. Det kan inkludera allt från mindre reparationer och ombyggnader till större byggprojekt som nybyggnation av hus och kommersiella fastigheter.

Kontakta oss!

Behöver ni hjälp med någon av tjänsterna ovan, eller någon annan bygg- och fastighetsrelaterad tjänst? Kontakta oss i så fall för offert eller för ett förutsättningslöst samtal. Du når oss enklast på telefonnummer 073-250 50 10 eller via mailadress info@dpsvvs.se. Vår VD Dinu Spataru svarar dig alltid inom kort!