Filmning / spolning / bedöma skicket på rörsystemet

Vi undersöker och löser problem med era rör!

DPS Bygg & VVS filmar, analyserar och löser alla problem med era rör!

Vi har den erfarenhet, utrustning och kunskap som krävs för för att utföra filmning, spolning och bedömning av rörsystem på ett effektivt och säkert sätt. Läs mer om respektive tjänst nedan.

Denna sida har följande innehåll:

(Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till de kapitel som du är intresserad av.)

Filmning

Filmning av rörsystemet, också känt som rörinspektion eller rör-TV, är en metod för att visuellt undersöka insidan av rör och avloppssystem. Det utförs vanligtvis med hjälp av en flexibel kamera som sätts in i rören och skickar livebilder till en monitor. Detta gör det möjligt att upptäcka eventuella skador, blockeringar eller andra problem som kan finnas i rörsystemet.

Spolning

Spolning av rörsystemet är en process där vatten eller en speciell spolningsvätska används för att rengöra rören. En högtrycksspolningsmaskin används vanligtvis för att skapa tillräckligt med tryck för att skölja bort avlagringar, fetter, blockeringar och andra föroreningar från insidan av rören. Spolning kan vara ett effektivt sätt att förbättra flödet och minska risken för stopp och skador i rörsystemet.

Bedömning

För att bedöma skicket på rörsystemet efter filmning och spolning kan en professionell rörservice använda resultaten från filmningen för att utvärdera rörens tillstånd och identifiera eventuella problem. De kan också utföra ytterligare tester eller undersökningar vid behov. Baserat på resultaten kan de ge rekommendationer för eventuella reparationer, underhåll eller utbyte av rör som kan vara nödvändiga.

Kontakta oss!

Om man misstänker att det är dags att byta ut befintliga rör eller att man har problem med stopp i avloppsrören, kan vi komma och filma rören för att göra en statuskontroll. Kontakta oss för offert eller för ett förutsättningslöst samtal.

Du når oss enklast via kontaktformuläret till höger, på telefonnummer 073-250 50 10 eller via mailadress info@dpsvvs.se.

Vår VD Dinu Spataru svarar dig alltid inom kort!