Byten av radiatorventiler, stamventiler och övriga ventiler

Vi förbättrar prestandan och effektiviteten hos ert värmesystem!

Vi byter alla ventiler som du inte kan byta själv!

Vi erbjuder hjälp och expertis när det gäller byte av radiatorventiler, stamventiler och andra ventiler. Nedan beskriver vi hur vi jobbar med värmesystem och ventiler.

Då ni anlitar DPS Bygg & VVS får ni professionell hjälp och kan vara trygga när det gäller byte av radiatorventiler, stamventiler och andra ventiler i ert värmesystem.

Denna sida har följande innehåll:

(Klicka på länkarna nedan för att komma direkt till de kapitel som du är intresserad av.)

Inspektion och utvärdering

Vi utför en noggrann inspektion av värmesystemet och ventiler för att bedöma deras skick och bestämma om det är nödvändigt att byta ut dem. Vi identifierar samtidigt andra problem som kan behöva åtgärdas.

Rådgivning och val av ventiler

Vi erbjuder rådgivning om olika typer av ventiler och vilka av dem som är lämpliga för era specifika behov och värmesystem. Vi kan även hjälpa er att välja högkvalitativa ventiler som passar olika typer av system.

Professionell installation

Vi har den erfarenhet och de kunskaper som krävs för att utföra korrekta installationer av ventiler. Vi tar gärna hand om hela processen, från demontering av gamla ventiler till korrekt installation av nya, säkra, ventiler. Givetvis ser vi till så att alla kopplingar är täta, så att läckage undviks och systemets prestanda optimeras.

Material och reservdelar

Vi tillhandahåller de nödvändiga material och reservdelar som krävs för genomförande av ventilbyte. Vi har tillgång till högkvalitativa produkter och kan säkerställa att rätt typ av ventiler, med sätt storlek, används, så att ert specifika värmesystem ska monteras korrekt.

Felsökning och reparation

Om det finns andra problem med värmesystemet eller om ytterligare reparationer behövs under eller efter ventildemontering och installation så kan vi identifiera och åtgärda dessa problem. Vi kan också genomföra nödvändiga underhållsåtgärder för att förbättra systemets effektivitet och livslängd.

Lär mer under rubriken ”Felsökning och åtgärd av akuta fel, läckage mm”

Kontakta oss!

Behöver ni hjälp med att byta en eller flera ventiler? Kontakta oss i så fall för offert eller för ett förutsättningslöst samtal.

Du når oss enklast via kontaktformuläret till höger, på telefonnummer 073-250 50 10 eller via mailadress info@dpsvvs.se.

Vår VD Dinu Spataru svarar dig alltid inom kort!